• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Sabine van Aken: ‘alleen jij hebt de sleutel voor verandering in je hart!’

Mijn hele leven heb ik mezelf 'anders' gevoeld. Ik wist dat ik hier was en ben met een bepaalde ‘taak’ een reden. Als jong meisje al gefascineerd door de wereld om me heen: dan keek ik naar boven en zag ik de hemel, voelde ik me verbonden. Staarde ik naar de natuur, zag ik de vogels die synchroon vlogen, het water dat stroomde door een ondiep beekje. De schapen die over hun lammeren waakte… Het gaf me een gevoel van liefde, een andere vorm dan die, mij geleerd werd.

Ik nam de mensen echt waar en vroeg me af naar de reden en dan echt de reden van het bestaan van het mens-zijn. Alsof het ‘plaatje’ dat ik waarnam, niet klopte. Mensen gingen naar hun werk, woonden in hun huizen, gingen af en toe op vakantie. Ze kregen kinderen. Het leek voor mij 'schijn' en ik heb altijd het diepste gevoel gehad dat er meer moest zijn, mijn bijna doodervaringen op jonge leeftijd. hebben er aan bijgedragen dat ik een besef en een verbondenheid kreeg met een kracht hoger dan wat we als mens in materie kunnen waarnemen. Mijn gevoel klopte….

Onvoorwaardelijke liefde
Zo`n 3,5 jaar geleden werd ik geroepen voor mijn levensmissie: het bereiken van onvoorwaardelijke liefde, voor mezelf en de mensheid.
Om de wereld te helpen bij de overgang, de integratie van het spirituele tijdperk. Daarvoor liet ik alles achter: mijn man, huis, hond en baan. Kortom: mijn leven. Ik begon aan de zwaarste en tevens meest boeiendste reis die een mens in zijn leven ooit kan maken: ontwaken. Ontwaken kan je ook wel zien als: het leren liefhebben van jezelf, langdurig rust en geluk vinden, jezelf onthechten van uiterlijke omstandigheden: Het niet meer nodig hebben van materie, partners en verslavingen. Roem, status of andere vormen van uiterlijk vertoon. Het stoppen met jezelf van binnen pijn te doen waar we als mens allemaal zo goed in zijn.

Dit is het allerzwaarste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt: ik heb keuzes moeten maken waardoor mijn hart diep van binnen brak: mijn kindjes tijdelijk achter moeten laten bij hun vader, omdat ze daar even beter af waren. De pijn die je als moeder voelt om in je scheiding afgescheiden te zijn van je vlees en bloed is een van de allerergste dingen die een moeder kan voelen. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt maar deze heeft me ongekend diep laten lijden.

Transformatieproces
De bedoeling van het transformatieproces :jezelf helen, als mens om je eerdere gebeurtenissen en ervaringen en je trauma`s naar de oppervlakte te halen.
Om datgeen wat je meegemaakt hebt opnieuw te doorleven, te accepteren, te helen. Om te leren vergeven. In mijn geval was dat veel: van bijna doodervaringen tot misbruik en van fysiek geweld tot eetstoornissen en depressies.

Ik ben een zeer gevoelig persoon en hoogsensitief, dat houdt in dat binnengekomen prikkels intenser, uitgebreider en nauwkeuriger in de informatieverwerking van de hersenen verwerkt worden. Dat geldt dus ook voor pijn. Ik heb in mijn leven erg veel pijn gevoeld. Totdat ik ontdekte dat ik Hoogsensitief ben, was mijn hele zenuwstelsel mij een raadsel. De bedoeling van het proces is dat je je pijn nog een keer toelaat, want in het toelaten schuilt het geheim: liefde en heling. Wat resulteert in bevrijding en loslaten van onszelf en het leven.

Waarom
Om inzicht te krijgen in het ‘waarom’, waarom stapt iemand nou in zo`n proces, is het belangrijk te begrijpen dat we als mens zowel ons leven creëren als blokkeren. De meeste mensen houden zich niet bezig met zichzelf, het leven en de diepere zingeving ervan. Waarom zouden ze, geloven ze?

Ze zijn zo overtuigd dat ze het leven niet kunnen veranderen, dus waarom zouden ze zich er zorgen over maken? Ook is het kritisch kijken naar onszelf als mens moeilijk, dan moeten we ons ego opzij zetten. Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat het juist deze overtuiging is die ervoor zorgt dat het leven voor jou hetzelfde blijft zoals deze is. Wie we zijn, wat we zien in onszelf en de ander is gebaseerd op basis van onze overtuigingen, onze dogma's en denksystemen. Door wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat onze overtuigingskracht ons dāt laat worden wat wij geloven dat we zijn.

‘Ik ben niks, ik bereik nooit wat!

Geloof me wanneer je op die energietrilling vibreert ( deze is laag) zal het universum je exact hetzelfde resultaat geven van je gedachtengoed. De enige grenzen die bestaan zijn de grenzen die jouw geest manifesteert.. Met onze gedachtenkracht ēn met onze gevoelens zijn we in staat om veranderingen in onszelf en het leven door te voeren. Onze gedachten, gevoelens en overtuigingen zijn energie en van grote kracht en tot alles in staat. Deze samen bouwen een trillingsveld op en ieder en alles op deze wereld vibreert op deze frequentie mee. De wet der resonantie heeft dit aangetoond.

Alle materie, onderdelen, personen en levende wezens bezitten een eigen trilling van energie. Ieder vibreert dus op zijn of haar frequentie. Wanneer je jezelf bevrijdt van oude pijnen en verdriet, breng je je energie naar een hogere trilling. De allerhoogste trilling is die van de onvoorwaardelijke liefde en afhankelijk van wie jij bent als persoon wordt deze steeds hoger.

Bewustwording
Nu is de stap naar bewustwording, van het inzicht vrij duidelijk, lijkt me. Als alles energie is en onze overtuigingskracht ons leven bepaalt is het grootste cadeau wat we als mens onszelf in dit leven kunnen geven: onvoorwaardelijke liefde, immers de allerhoogste trilling.

Maar niet alleen jezelf, door dit gigantisch magnetische veld van energie kunnen de mensen en de wereld om je heen niet anders dan mee veranderen. Het is de hoogste keus voor jou, je kinderen en wat voor doelstelling je ook in dit leven hebt. De allerhoogste trilling die je de allerhoogste creaties geeft.

Wil je manifesteren, creëren, kortom: Je dromen uit laten komen zal je vanuit liefde moeten komen. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om als mens onze rugzak te legen, onszelf de liefde en rust te geven die we verdienen. En een positieve mindset aan te meten. Gedachten zijn energie dus pas op met wat je denkt!

Het zorgt ervoor dat we echt langdurig rust en geluk vinden.
Het zorgt ervoor dat we onze passies en talenten vinden en deze optimaal benutten. We leren dat het leven niet iets is wat ons overkomt maar door ons wordt creëert.
We leren wat liefde is: de bron van binnen, die in ieder van ons schuilt en verantwoordelijk is voor het feit dat we ontwikkelaar zijn van ons eigen leven.

Heb jij er weleens bij stilgestaan dat liefde de bron is van ons bestaan en verantwoordelijk is voor onze creaties?

Alleen jij hebt de sleutel voor verandering in je hart!