• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Selma Duinkerken: ‘sexy en slim gaan echt wel samen’

Selma Duinkerken is een hardwerkende en maatschappelijk betrokken ondernemer, wiens bedrijf Tubino de afgelopen jaren hard is gegroeid. Zij maakt het voor (zaken)vrouwen mogelijk om zich zakelijk én sexy te kunnen presenteren. Door haar sterke netwerkvaardigheden dragen ook bekende Nederlanders haar collectie. Hoe heeft zij dit voor elkaar gekregen?

 

'Mijn naam is Selma Duinkerken en mijn passie is het ontwerpen en creëren van gave kokerrokken en jurken die altijd passen en je op en top vrouw laten voelen, zonder dat je daar een modellenfiguur voor nodig hebt. Ik houd ervan om mij op en top vrouwelijk en stijlvol te kleden. Gelukkig kan dat in elke maat en leeftijd bij Tubino, want stijl zegt niets over mode maar alles over jou..

 

Goede carrière 

'Mijn carrière is begonnen in de financiële sector. Ik heb daar een goede carrière opgebouwd maar na 11 jaar was ik toe aan iets nieuws, iets creatiefs. Dat viel niet mee want daarvoor moest ik mijn zekerheden opgeven om iets nieuws vanaf nu te beginnen. Maar ik wist ook dat ik met mijn concept voor Tubino een heleboel vrouwen kon helpen, dus heb ik uiteindelijk doorgezet. Nu ik ondernemer ben, wil ik nooit meer terug'.

 

Sexy en slim

'Tubino staat voor vrouwelijke stijlvolle rokjes en jurkjes op maat, bedoeld voor de (zaken)vrouw die zichzelf durft te laten zien. Ik wil de kledingstijl veranderen van de doorsnee zakenvrouw, van grijs mantelpakje of jersey jurkjes, naar sexy maar smaakvolle kleding in elke maat en voor elke leeftijd. Waarom zou je je vrouwelijkheid niet inzetten evenals je andere kwaliteiten, want sexy en slim gaan echt wel samen!

Mijn successen zijn mijn klanten, waaronder bekende Nederlanders en dat grote bedrijven zoals ABN AMRO en Douwe Egberts klant zijn van Tubino.

Dream big and share!

'Veel mensen hebben een bedrijf maar denken en handelen niet als een ondernemer. Volg je hart en niet je hoofd en denk in delen in plaats van nemen. Dream big and share!'.