• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Sergio Morman: ‘samenwerkingen Curaçao op gebied van innovatie’

Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Suriname en Nederland.

Eén van de personen die zal deelnemen is Sergio Morman, eigenaar van het bedrijf ImCoNe uit Suriname. Wat is de motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Curaçao?
 

Sergio Morman is 33 jaar jong, een gedreven entrepreneur en houdt van innovatieve uitdagingen. Zijn interesse gaat met name uit naar het vergroten van zijn netwerk.

Verder heeft hij een dochter en vrouw die hem veel support biedt in het dagelijks leven, geeft Sergio enthousiast aan.
 
U gaf zojuist aan dat uw interesse ligt in innovatie uitdagingen. Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
''Wij zitten in de network- & innovatiebranche en ben thans CEO van ImCoNe en Global Speed Technology(GST). Hier doen wij de automatisering en het aanleggen van een netwerk voor bedrijven. Hierdoor helpen wij bedrijven zowel geld als tijd besparen. Enkele diensten die wij aanbieden zijn: smart- en alarmsystemen, network(Server/network), VoIP systemen, camerasystemen, landbouw- en veeteeltautomatisering met behulp van Internet of Things en home automation installatie.

Een bedrijf dat niet stilzit, maar focust op innovatie, duurzaamheid en technologie.''

 

Welke band heeft u met Curaçao of wat verwacht u op Curaçao te ontdekken?
''Ik heb een nauwe band met Curaçao en weet dat er veel potentie is om op dit prachtige eiland zaken te doen. Ik verwacht op Curaçao een netwerk op te bouwen met het lokale bedrijfsleven en samenwerkingen te creëren.''
.

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie?
''Wij verwachten een samenwerking aan te gaan met verschillende bedrijven vanuit verschillende landen waarbij op afstand of fysiek een bijdrage geleverd kan worden aan klanten.

Het doel is om met bedrijven in contact te komen die in de ICT(Networking), alarm- en camerasystemen, landbouw & veeteelt en Internet of Things oriënterende gespreken te voeren die uiteindelijk zullen leiden tot een internationale samenwerking.''  

 

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u een inspirende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
''Dit wordt onze eerste deelname aan de handelsmissie en kijken er erg naar uit om zaken te doen met Curaçao,'' sluit Sergio mee af.

''Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.''
 

Heeft u ook interesse om zaken te doen met Curaçao en met ons mee te reizen? Klik op de banner voor meer informatie!