• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

SPEAKER’S NIGHT is 1 jaar!

Vanavond staan we stil bij 1 jaar Speaker’s Night. En dat doen we met een bijzonder thema, namelijk het ‘geheim van succesvolle relaties’. Geheimen wekken spanning en mysterie op, maar in de praktijk blijken dingen vaak simpel en makkelijker dan we denken. Het draait hierbij vooral om bewustzijn. Als je de oorzaak kent, kan je het probleem blijvend oplossen. Mee eens?

Waarom een thema over relaties?
Als je hier geen aandacht aan besteedt, sluiten mensen zich aan bij vreugde en geluk in plaats van dit voor zichzelf te creëren. Ze nemen dan al gauw genoegen met minder. Het gevolg hiervan is dat men dan een relatie heeft, zonder met elkaar te kunnen  communiceren. Dan heb je een relatie, maar kan je niet met elkaar communiceren. Vrouwen denken dat mannen als vrouwen moeten zijn en andersom. Dit richt schade aan, want onze cultuur schrijft voor dat wat correct is, verschilt met hoe mensen reageren. Je ziet dat dit verschil echt is, want je ziet wat er gebeurt in de praktijk. Het is niet de cultuur, maar hoe we in elkaar zitten. Het is dus belangrijk om aandacht te besteden aan relaties.

Terug naar de basis
Een relatie versterkt al het overige, maar eindigt vaak vanwege egoïsme. En als je weet welke waarden jouw besturen, kan je jezelf letterlijk opnieuw scheppen. Vanavond nemen we je mee naar het begin. De basis van alles in het leven is emotie en daarop aansluitend relaties. Eerst in gezinsverband waar je persoonlijke opvattingen vorm krijgen, vervolgens bij familierelaties, vrienden en op school. Wat is je vroegste herinnering? Waar was je toen? Wat beleefde je? Wat betekende het? Wat besloot je toen? Die beslissing beïnvloedde je levensopvatting.

Angst remt ons af
Welke angsten heeft iedereen?

1) Ik ben niet genoeg
2) Als ik niet genoeg ben, ben ik niet geliefd

Waar loop je de kans dat die angst het eerst opduikt? In een intieme relatie, waarin je wilt dat de ander je het meest nodig heeft, wil, waardeert en liefheeft. Door middel van zelfbewustzijn zal je jouw angst in de ogen kijken en jezelf er doorheen duwen, omdat als je eenmaal op die plek bent gekomen komt en je door dat lege gat voor je springt, je zal zien dat het onbekende of de toekomst veel mooier is dan je dacht. Het is eenvoudig een relatie te laten slagen. Er is ongelooflijk veel lef nodig, want dit brengt jou naar de meest rauwe plek in jezelf. Hier krijg je de grootste beloningen. Probeer met iemand te zijn van wie je houdt, wiens liefde je wil en blijf daar spiritueel groeien. Daar word je uitgedaagd- niet door jezelf.

 

1 jaar Speaker’s Night
Ik kijk terug op een geslaagd jaar met vele hoogtepunten en bijzonderheden. Als je het wil herbeleven, kun je alle sprekers terugvinden op ons YouTubekanaal. En natuurlijk ben ik dankbaar dat ik jou als bezoeker mag ontvangen en hoop dat je een fantastische avond zal beleven! Via deze link kan je meer informatie vinden over de sprekers en hoe je een kaartje kunt bestellen.