• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Speaker’s Night seizoen 3 gaat weer van start!

 

 

 

In september gaan we weer starten met Speaker’s Night! Het derde seizoen bestaat uit vijf edities waarbij we weer avondvullende programma’s aanbieden met inspiratie in een jasje van entertainment. In dit artikel vind je een vooruitblik op de thema’s dit seizoen en doen we een oproep aan kandidaten die willen spreken. Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Ik ben blij en vervuld van trots dat ik weer een derde seizoen mag organiseren. Samen met mijn team gaan we ook dit seizoen weer voor magie zorgen in het theater van De Nieuwe Bibliotheek. Er wordt aankomend seizoen geen onderscheid meer gemaakt tussen Zakelijke en Reguliere edities. De thema’s zijn leidend voor het programma van de avond. Behalve dat sprekers zich kunnen aanmelden, wil ik dit seizoen ook voor andere rollen, mensen de kans bieden om ervaring op te doen in de praktijk.

Nieuwe rollen
Wil je ervaring opdoen in het presenteren? Je pianotalent laten horen in het openbaar? Training on the job op het gebied marketing en sales? Een officieuze stage lopen als hostess? Of een bijdrage leveren als vrijwilliger door bijvoorbeeld promotiewerkzaamheden? Het is aankomend seizoen allemaal mogelijk! Theorie is goed, maar het zelf doen in de praktijk is leerzamer en staat goed op je cv. Neem contact met me op voor meer informatie via in**@pa*****.nl.

Aanmelden als spreker
Wil je als spreker op het podium staan in het theater bij Speaker’s Night? Meld je dan direct aan door te mailen naar in**@pa*****.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 28 juni 23.59 uur. Je ontvangt dan informatie, uitleg over de voorwaarden en een definitief aanmeldingsformulier. We hebben plek voor 15 sprekers. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een selectie worden gemaakt voor de Speaker’s Night Kick-Off op zaterdag 15 juli van 13.00 tot 16.00 uur in Almere.

*Als je 15 juli echt niet kan, is er evt. een optie op 8 juli.

Wat zijn de thema’s?
20 sept.     : Gelukkiger leven door effectievere communicatie
15 nov.      : Women Deluxe Edition
17 jan.       : Beter zichtbaar als ondernemer
21 mrt.      : Meer succes door persoonlijk leiderschap
16 mei       : De kracht van diversiteit op de werkvloer

Benoem 3 thema’s waar jouw verhaal op aan sluit bij je aanmelding. Dat vergroot je kansen om geselecteerd te worden voor de kick-off!

Een PassieQ productie
Onlangs ben ik van start gegaan met een nieuw bedrijf genaamd PassieQ. Naast mijn rol als co-founder van Internationaal Ambitieus wilde ik graag een business om mijn andere activiteiten heen bouwen en er op die manier een geheel van maken. PassieQ is een consultancybureau voor motivatie, wat door middel van coaching, training en events wordt aangeboden. Daarnaast wil PassieQ aan de slag met theaterproducties waarvan Speaker’s Night de eerste is.

Internationaal
Van 9 tot en met 13 oktober organiseert mede-organisator Internationaal Ambitieus een handelsmissie naar Suriname. Tijdens deze trip zal er ook een internationale Speaker’s Night plaatsvinden. Na vorig jaar Speaker’s Night in Curaçao te hebben georganiseerd, wordt dit de 2e keer dat Speaker’s Night op buitenlandse bodem is te bewonderen.

 

Actie!
Wil je alle ontwikkelingen rondom Speaker's Night volgen? Like dan de Facebookpagina!