• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Steunbetuiging aan Nouri vanuit Internationaal Ambitieus

*Geschreven door co-founder Pascal Fredrik

 

 

Vorig weekend waren we volop bezig met de kick-off van Speaker’s Night en helemaal niet bezig met de oefenwedstrijd Ajax – Werder Bremen. Toen ik in de avond op NU Sport keek, zag ik voor het eerst welk drama zich had voltrokken tijdens die wedstrijd. Sinds die dag bekeek ik dagelijks de berichtgeving rondom de situatie van Abdelhak Nouri. Middels dit artikel wil ik mijn steentje bijdragen en mijn steun betuigen aan de familie Nouri, namens Internationaal Ambitieus.

Men zegt weleens dat ondernemen topsport is. Om de top te behalen moet je ambitieus zijn. Als het op ondernemen aan komt, wordt vooral de link met voetbal als sport gelegd. Wanneer je in de top meedraait, speel je Champions League niveau. Wanneer je nog aan het bouwen bent, speel je eerste divisie. En dan ineens… Is er ook een andere manier waarop er een vergelijking kan worden gemaakt, namelijk je gezondheid…

Emotie
Voetbal is emotie en dat blijkt ook nu maar weer. Steunbetuigingen vanuit het hele land en zelfs daarbuiten. Internationaal wordt er meegeleefd met Appie, onder andere via Twitter. Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe dit moet zijn en ik sta er natuurlijk ver van af, maar het voelt alsof ik ook daar op het veld stond. Ik denk dat iedereen die de beelden heeft gezien enorm geraakt is. De verbondenheid met Appie is groots en meeslepend.

Achtergrond
Ik volg het voetbal niet meer zoals vroeger, maar ik heb nog vele Ajax-fans om me heen en die wisten me te vertellen dat er een groots talent rondliep in de jeugd. Een talent dat door velen wordt gezien als grootste talent van Nederland. Zelfs Rafael van der Vaart, die nauwelijks betrokken lijkt met voetbal, nam het op voor Nouri door in de media te zeggen dat Appie meer speeltijd moest krijgen. De afgelopen weken heb ik de vele filmpjes op YouTube bekeken en ik werd er stil van…

Nieuws van de dag
Toen het bericht kwam dat er ernstige en blijvende hersenschade is geconstateerd, onderbrak ik direct mijn werkzaamheden op dat moment. Ik las het artikel en ik brak… Net als vele anderen heb ik ook zo meegeleefd de afgelopen dagen. Ik kon niet anders dan deze gevoelens te verwerken in een artikel, want dat is wat ik doe… Schrijven over wat ik mee maak met het doel om anderen te inspireren, motiveren en vooral ook aan het denken te zetten.

Gezondheid
We nemen onze gezondheid voor vanzelfsprekend aan, behalve wanneer het niet goed met gaat met ons. De gedrevenheid van ondernemers en ambitieuze professionals uit zich vaak in weinig slapen, weinig regelmaat, slechte voeding en keihard werken. Dat werkt goed, maar niet voor altijd. Let goed op jezelf, want als het niet goed met je gaat, kan je ook niet vlammen en je dromen realiseren.

Actie!
Namens dit artikel wil Internationaal Ambitieus haar steun betuigen. We wensen Appie, de familie Nouri en Ajax ontzettend veel sterkte en kracht toe…

  
#StayStrongAppie