• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Surinaams bedrijf Scents of Essence staat open voor internationale samenwerkingen

 

 

 

Scents of Essence is één van de partners van de aankomende handelsmissie naar Suriname. Eigenaar Vanessa Mahangi-Souda deelt meer over zichzelf, maar met name ook over het bedrijf.

 

Vanessa Mahangi-Souda is CEO van Scents of Essence (SoE) en tevens 8 jaar werkzaam bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij op de afdeling Performance & Monitoring Engineering. Zij komt uit een gezin van drie kinderen, waarvan zij de oudste is. Voor haar broertjes is zij een voorbeeldfiguur. Samen met haar businesspartner, tevens echtgenoot, vormt zij een goed team.
 

'Als ondernemer is mijn toegevoegde waarde een combinatie van klantgerichtheid, organisatietalent, planningsvermogen, klantvriendelijkheid en een goede service. Verder kenmerk ik mezelf als een sociaal vaardig persoon met goede communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. Daarbij richt ik me op het samenwerken met zowel interne als externe relaties. Als teamplayer kan en durf ik ook besluiten te nemen en ben ik resultaatgericht'.

Welke activiteiten onderneemt SoE in Suriname en wat is de doelgroep?

'Qua missie is SoEeen innovatief Surinaams bedrijf, dat op een ethische manier haar diensten biedt aan lokale en internationale klanten. Onze business bestaat uit diverse onderdelen, zoals e-marketing en businesscoaching, het verhuren van A1-conditie-auto’s en het bemiddelen van hotelaccommodaties en tours. Het ontwikkelen van ondernemerschap en het ondersteunen van grote en kleine bedrijven bij het behalen van hun beoogde doelen, wordt door gespecialiseerde, gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers uitgevoerd'.

 

'Qua visie willen we met SoE in de toekomst werken aan een merklicentie, waarbij we de 1e keus van de klant willen zijn. Dit willen wij bereiken door onze klantvriendelijkheid te behouden, klanten goed te faciliteren en de integriteit en loyaliteit met onze medewerkers en zakenpartners te versterken. Verder willen wij altijd een positieve bijdrage leveren in de Hotel & Toerismesector en daarnaast ondernemers creatiever maken'.

 

Hoe kan SoE de personen van de handelsmissie helpen en andere personen met interesse?

De personen die aan de Handelsmissie naar Suriname van Internationaal Ambitieus meedoen, kunnen bij ons terecht voor een speciaal tarief voor een huurauto. Dat geldt ook voor goede accommodaties van hotels en appartementen. Naast Suriname bieden wij dat ook voor op Curaçao en Aruba. Verder kunnen wij begeleiden met het opzetten van bedrijfsplannen en winstgevende projecten in Suriname. Vanaf 2017 zijn wij gestart met een project voor het opzetten van verplaatsbare lodges voor toeristen en stagiaires, die gemaakt zullen worden van Surinaams hout en 'prefab material'. Wij staan ook open voor een samenwerking indien er personen zijn die in dit project willen investeren'.

 

Wat zou u nog meer graag met de internationale lezers van Internationaal Ambitieus willen delen?

'Ik ben al langer dan 10 jaar ondernemend. Niet altijd hebben projecten mij veel goeds opgeleverd, maar uit alles heb ik wat kunnen leren. Ik heb anderen nooit voor mijn fouten aangesteld en doe steeds aan zelfreflectie. Wanneer je als ondernemer bepaalde stappen in acht neemt, moet jij je goed laten informeren en jezelf openstellen om te leren van anderen. Wees niet bang om fouten te maken en onderneem acties. Als ik terugblik op waar ik begonnen ben en wat ik nu heb bereikt, ben ik super trots op mezelf!'. 

 

‘’Don’t limit your challenges, But Challenge your Limits”