• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Surinaamse Master opleiding in Nederland volgen

**Wij van Boshuizen Business School draaien nu eens graag de rollen om. Tot nu toe was het de gewoonte dat Nederlandse opleiders naar Suriname kwamen. Wij hebben gemeend zoveel unieks te kunnen aanbieden aan kandidaat masters, die mogelijk van plan zijn, op termijn, naar Suriname te remigreren, dat wij de mogelijkheid bieden om een puur Surinaamse opleiding op hoog academische niveau in Nederland te kunnen volgen.**

Bij Boshuizen Business School is het masterprogramma helemaal op maat ontwikkeld. Het lectoraat van de University of Applied Sciences heeft aangegeven dat de masteropleiding voor Suriname hoger kader moet opleveren, dat vooral competenties heeft ontwikkeld op het gebied van:

1. Verandermanagement
2. Leiderschap en dan vooral op het gebied van veranderingen
3. Technologische ontwikkelingen
4. Innovatie

Voor de goede verstaanders van de Surinaamse maatschappelijke behoeften is de keuze van het lectoraat logisch te begrijpen.
Daarnaast heeft het lectoraat aangegeven dat de hele masteropleiding ook volbracht kan worden, als kandidaten series van masterclasses volgen. Zo kan een ieder dus een onderwerp nar eigen behoefte kiezen, maar toch uiteindelijk gekwalificeerd worden met de titel MBA, De behaalde toetsen van ieder masterclass blijven 5 jaar geldig. Als de kandidaat 61 studiepunten (ECTS) heeft verzameld, dan reikt de Boshuizen Business School de bul uit.

Een kort overzicht van het gehele programma:
1. Masterclass Kritisch denken en Communiceren ( 1 ECTS)
2. Masterclass Operations Management ( 5 ECTS)
3. Masterclass Technologische Innovatie ( 5 ECTS)
4. Masterclass Change Leaderschip ( 5 ECTS)
5. Masterclass Human assets ( 5 ECTS)
6, Materclass Marketing and Sales ( 5 ECTS)
7. Masterclass Business Intelligence ( 3 ECTS)
8. Masterclass Change Diagnosis ( 5 ECTS)
9. Masterclass Organisational Learning ( 5 ECTS)
10. Masterclass Change Intervention ( 5 ECTS)
11. Masterclass Finance and accounting ( 3 ECTS)
12. Masterclass Innovation and Enrepreneuship ( 3 ECTS)
13, Business Project Initiation ( 1 ECTS)
14. Business Project Execution ( 5 ECTS)

Ook is het mogelijk voor kandidaten met een Surinaamse achtergrond om deze masterclasses in Nederland te volgen en in aanmerking te komen voor het behalen van de Surinaams geaccrediteerde bul. Dat kan interessant zijn voor mensen die overwegen op termijn te gaan remigreren.

**Contact**

Nadere informatie over deze krachtige masteropleiding kunnen worden verkregen bij het [secretariaat van de Business School.](http://www.boshuizentraining.com/contact/)