• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Suriname heeft eigen varianten van Uber en Spotify app

De Surinaamse tech start-ups zijn groeiende en bieden steeds vaker een Caribische variant van in Europa reeds succesvolle concepten. Het bedrijf Trackdrip biedt sinds kort Surinaamse artiesten de mogelijkheid om hun liederen te uploaden via de mobiele applicatie zodat luisteraars de populaire liederen vervolgens kan streamen. Op deze manier stelt het bedrijf Trackdrip de gelegenheid aan artiesten om royals te verdienen over hun afgespeelde nummers.

 

Ride Suriname
Daarnaast Suriname heeft sinds kort een geheel eigen Uber-achtige dienst die bemiddelt tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer. Het bedrijf Ride Suriname verbindt via een mobiele app klanten met officiële taxichauffeurs, maar ook met privéchauffeurs.
Ride heeft de ambitie om het Surinaamse taxiwezen naar een hoger niveau te tillen. Zowel op het prijzenfront als dienstverlening denkt Ride Technologies een nieuwe standaard in Suriname te hebben neergezet.
 

Ride Technologies rolt het Uber-concept uit in Suriname met de lancering van telefoonapplicaties. Klanten kunnen een taxi vinden en boeken via één van deze apps. Telefoneren is dus niet langer nodig. De introductie van Ride vond vorige maand november plaats. In deze video van DIME network meer over Ride:

Zakendoen in Suriname? Neem deel aan de United Caribbean Business Fair met 10.000 zakelijke bezoekers van 27 t/m 29 maart 2020. Klik hier voor meer info!