• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Suriname in beeld bij Business-Channel!

Zondag 23 oktober om 11.55 uur op RTL 7 legt Business-Channel de focus op Suriname. Zo waren presentator Ron Abdoelhafiezkhan  en Juliette van Iperen en het team van Business-Channel aanwezig op het congres van Stichting FinanceSuriname. Wat kunt u verwachten zondag?

Beelden van het congres ‘Zaken doen in Suriname’. Ron spreekt onder meer met de CEO van een van de grootste banken in Suriname, de Hakrinbank. Daarnaast is hij voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging en honorair consul van Turkije in Suriname. Kortom, een man met vele verantwoordelijkheden die zijn sporen heeft verdiend! Ron spreekt met hem in zijn oude studenstad op de SS Rotterdam.

Tevens spreekt hij met consul generaal Gerard van den Tweel. Een ondernemer in hart en nieren, die de scepter zwaait over diverse supermarkten, slijterijen en een drogisterij in Nederland en in het Caribisch gebied. Daarnaast is hij honorair consul van Suriname, waar hij tevens zijn ondernemersactiviteiten ontplooit.

Tijdens het congres was Ron ook een van de sprekers van het congres, dat georganiseerd werd door Dennis Lapar. Ook prof. Peter Diekman en Jim Bousaid waren waardevolle sprekers op het event over de economische ontwikkelingen en kansen in Suriname.

Actie!
Ook benieuwd naar Suriname? Zorg dat je de uitzending dan niet mist.