• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Tom Ruys: ‘De kracht van weinig kan velen imponeren’.

De band Sundaze trad op 8 december op bij het éénjarige bestaan van Speaker’s Night. Een band die de sfeer meteen bij binnenkomst bepaalde, waardoor de avond enorm veel elan kreeg. Sundaze speelde een geweldige show en na afloop had iedereen het nog lang over de band. Internationaal Ambitieus sprak met bassist Tom Ruys. De uitkomst; een bijzonder inspirerend verhaal…

Hij is de bassist van de bands Sundaze en Bounds of Modesty. Verder is deze creatieve duizendpoort ondernemer, boekenschrijver, filmproducent, TEDx’er, freelancer, Developer & Designer, YouTuber en ga zo maar door. Tom heeft ambities, dromen en een zeer hoge energiebron van hier naar Tokio. Wat drijft deze jongeman en wat wil hij met al zijn inspanningen bereiken?

Drijf
‘Ik ben gedreven door succes om de wereld te veranderen in zeer positieve zin’. Het gaat hem daarbij niet om het geld, maar vooral om mensenlevens te veranderen en anderen te helpen. Daarbij laat hij zijn creativiteit de vrije loop. Amsterdam is wat dat betreft een passende geboortestad. Naast een CMD-studie en zichzelf veel aan te leren, pakt Tom de dingen op die hij leuk vindt. Daarnaast beleeft hij een onwijze kick als hij kan excelleren…

Zijn ‘why’?
‘In mijn jeugd luisterde ik naar bandjes en keek ik naar films die mij door de moeilijke tijden heen hebben geholpen. Ze inspireerden mij. Dat wil ik nu zijn voor de jeugd van nu en de nabije toekomst’. Tom wil de reddende factor zijn voor iemand die het moeilijk heeft. ‘Ik heb me gerealiseerd dat muziek niet het belangrijkste is aan muzikant zijn als je succesvol wilt worden en wilt groeien’. Zou het zijn middel zijn in het behalen van het doel?

Gedeelde factor
Tom heeft ondervonden dat mensen naar muziek luisteren en nieuwe muziek ‘checken’ voor de ‘share factor’ en niet voor de muziek. De muziek is op dat moment het instrument der verbinding. ‘Ik ben hier persoonlijk aan verbonden. Daarom is het voor mij een kwestie van niet nadenken, maar gewoon doen!’.

Actie!
Bezoek gauw één van de optredens van Sundaze om mee te maken wat Tom bedoelt. Je kunt Sundaze volgen via Facebook. Niet nadenken, gewoon doen!