• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Vanity Meerzorg: ‘Ontdek het geheim van echt gelukkig zijn…’

Een half jaar geleden besloot ik voor mijzelf aan de slag te gaan. Op het moment dat ik op straat werd aangesproken door een aardige mevrouw, die mij kennis liet maken met de producten van Forever, was “Ik hoef toch niets te kopen?” het enige wat ik uit kon brengen. Toch werd ik erg nieuwsgierig toen zij mij vertelde dat het ging om producten op basis van pure Aloë Vera. Ik had wel eens eerder gehoord dat deze plant wonderen kan verrichten, maar geloofde hier pas echt in op het moment dat ik het zelf had ervaren.

 

Schijnzekerheid is oersaai!

Toen ik werd aangenomen bij mijn huidige werkgever had ik absoluut niet verwacht dat ik daar nu, ruim 9 jaar later, nog zou werken. Een kantoorbaan…het enige wat bij mij op kwam als ik daar aan dacht was 'OERSAAI!' Maar toch ben ik al die jaren blijven hangen. De reden? Ik ben gewend geraakt aan de ’schijnveiligheid’ die een vaste werkgever te bieden heeft. Ik zat muurvast in de welbekende comfortzone.

 

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg”

 

Het leven is veel te kort om iets te doen dat jou niet gelukkig maakt. Ik wilde meer geld verdienen, meer vrije tijd, lekkerder in mijn vel zitten, maar als het aankwam op het nemen van risico’s besloot ik toch dat het prima was zoals het nu ging.

 

Op zoek naar mijn passie

Jarenlang heb ik mijzelf wijsgemaakt dat ik geen talent heb en daarom ook géén passie. Als het aan mij had gelegen was ik visagist geworden. Wat is er nou leuker dan andere mensen mooi maken?! Maar goed, een visagist met twee linkerhanden? Ik ben bang dat daar niet echt behoefte aan is, of toch wel? Ik heb er toen eigenlijk nooit bij stil gestaan dat het mooi maken van mensen niet alleen in de kunst van het opmaken zit. Na het lezen van honderden blogs en artikelen over het ontdekken van je passie, waarin duidelijk werd gemaakt dat iedereen een talent had, zag ik steeds meer in dat dit ook op mij van toepassing was. Ik beantwoordde de volgende vragen om mijn passie te ontdekken.

  • Wat vind ik leuk om te doen?
  • Waar ben ik goed in?
  • Wat zou ik doen als álles mogelijk was?

 

Tijd voor verandering

Toen het mij steeds meer moeite ging kosten om ’s ochtends om zes uur mijn bed uit te komen wist ik het zeker. Het is nu echt tijd voor verandering! Toch reageerde ik nog erg sceptisch toen ik de kans aangeboden kreeg om voor mijzelf te beginnen. Het enige wat van mij gevraagd werd, was te investeren in mijzelf, maar ik vond het doodeng. Stel dat het niet lukt? Stel dat ik faal? Er waren 1000 redenen te bedenken waarom ik het niet zou moeten doen, zodat ik veilig bij mijn werkgever kon blijven. Ik was wel geïnteresseerd in de producten van Aloë Vera, maar verder wilde ik er niet zoveel van weten. Echter het verdwijnen van mijn permanente vermoeidheid en mijn zonneallergie, waar ik al zeker 10 jaar met doktersrecepten vanaf probeerde te komen, waren voor mij doorslaggevend. Dit heeft mij zo overtuigd van de kracht van deze plant dat ik dit wel met de wereld moest delen.

 

Parttime baan

Alsof mijn leven nog niet druk genoeg was besloot ik om naast mijn baan van 36 uur per week en mijn studie op zaterdag, distributeur te worden bij Forever.Waarom ik dit deed?

  • Ik kon anderen kennis laten maken met deze bijzondere producten
  • Ik vind het leuk om anderen te helpen en dit was mijn kans!
  • De enige investering die je doet is een investering in jezelf
  • Ik kon eindelijk iets gaan doen wat ik écht leuk vind
  • Mijn droom is om financieel onafhankelijk te worden

Ik heb besloten mijn liefde voor schoonheid, gezondheid en schrijven samen te voegen en te gaan bloggen. En zo is Pearl Beauty and Health ontstaan. Mijn missie is mensen helpen bij het creëren van een gezondere levensstijl en een mooiere huid, maar… Dat lukt mij niet zonder jouw hulp!

 

Ik ben op zoek naar jou!

Of ik jou nu ga overtuigen dat mijn producten dé producten zijn die je moet gebruiken? Absoluut niet! Wat ik wil is dat je het zelf ervaart. Ik ben ontzettend benieuwd welk product het verschil voor jou zal maken. Door middel van mijn (gratis) productpresentaties probeer ik zoveel mogelijk recensies te verzamelen. Ik wil je daarom vragen om je op te geven en mij te helpen in mijn passie te leven! Ik ben ervan overtuigd dat jij daarna net als ik de keuze zal maken die je leven doet veranderen.

 

Nieuwsgierig naar de andere blogs van Vanity? Klik dan hier!