• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Vastgoed mogelijkheden in Suriname

Het heeft lang geduurd, maar helaas is Suriname niet onaantastbaar gebleven voor de gevolgen van de wereldwijde crisis. De mogelijkheden voor ondernemers zijn echter enorm toegenomen. Een van deze kansen waar ondernemers maar ook buitenlanders gebruik van kunnen maken, is het investeren in vastgoed. De vraag is dus; wat zijn de (vastgoed) mogelijkheden in Suriname?

 

Een goed motto als u van plan bent in vastgoed te investeren, is; wacht niet om vastgoed te kopen, maar koop vastgoed en wacht nadien! Investeringen in vastgoed behalen het hoogste rendement in vergelijking met onder andere aandelen of sparen. Een investering in vastgoed levert aan twee kanten rendement op. Het eerste rendement is de huuropbrengst en het tweede rendement is het verkopen van het pand tegen meerwaarde. Indien u ervoor kiest om het huis of pand te verhuren, zou dit een constante cashflow kunnen genereren. Natuurlijk is er ook de optie om een huis te kopen en niet te verhuren noch tegen meerwaarde te verkopen. Dit zou u dan eventueel als vakantiewoning kunnen gebruiken. Hiermee bespaart u ook verblijfkosten tijdens uw vakantieperiode in Switi Sranang.

 

Terzol Vastgoed

Joel Terzol is de oprichter van diverse ondernemingen en een rasechte optimist. Na een aantal jaren in Nederland te hebben gestudeerd en bij een bekende financiële instelling ervaring te hebben opgedaan, nam hij de beslissing om zijn talenten in Suriname verder te gaan ontwikkelen. Zijn eerste uitdaging was ’Student Inn’. Jaarlijks komen honderden Nederlandse studenten in Suriname stage lopen. Student Inn zorgt ervoor dat deze jonge avonturiers een veilige en betrouwbare plek hebben om tijdens hun stageperiode te verblijven. Verder heeft hij vijf jaar lang zijn diensten verleend als makelaar bij een ander vastgoedbedrijf in Suriname. Op deze wijze leerde hij de vastgoedbranche volledig kennen en tijdens deze periode heeft hij zich als makelaar en taxateur weten te ontwikkelen. Maar een echte ondernemer kan niet rustig zitten. Dus is ‘Terzol Vastgoed’ opgericht.

 

Diensten

Terzol Vastgoed heeft een ruim aanbod van diverse woningen in heel Suriname. Heeft u al een huis, zakenpand of perceel in Suriname en bent u van plan om deze te verhuren of verkopen? Terzol; ‘Ik kan me voorstellen dat indien u in Nederland woont en interesse in vastgoed in Suriname heeft, dat een betrouwbare makelaar vinden het belangrijkste is. De professionele medewerkers van Terzol Vastgoed lichten u in over de voorwaarde en het volledige verkoop- of verhuurproces. Ook als u vastgoed zou willen aanschaffen gaat Terzol Vastgoed samen met u op zoek naar het geschikte object en zoeken we ook gericht op basis van de wensen en voorkeur van onze klanten. U zult ongetwijfeld het perfecte object bemachtigen!’.

 

Betrouwbare partnerschap

Het wel of niet slagen van een onderneming heeft vaak te maken met wie je een partnerschap aangaat. Terzol weet dat maar al te goed. Terzol: ‘Als ondernemer werk ik graag samen met mensen die niet alleen dezelfde principes als ik hebben, maar ook een goede naam in de samenleving hebben weten te realiseren. Daarom was het een logische beslissing om met Patricia San A Jong in zee te gaan. Een partner met internationale ervaring en, zoals ze zelf aangeeft, niet weet wat de woorden ‘precaire situatie’ betekenen.

 

Vast is goed in Suriname

Suriname is in opmars en de economie zal zich uiteindelijk ook in de plus ontwikkelen. Terzol: ‘Tijdens een crisis is het de beste periode om in onroerend goed te investeren. Momenteel heeft Suriname prachtige woningen tegen zeer aangename prijzen. Het verschil in een woning in Nederland kopen en in Suriname is enorm; in Suriname kan je namelijk voor veel minder geld ook veel ruimer wonen’. Investeren in vastgoed is ook niet gevoelig voor inflatie.

 

Droomhuis in Suriname

Uw droom om op uw oude dag of tijdens uw vakantie in een prachtige woning buiten de stad tot rust te komen is dichterbij dan u denkt. Met een goed onderbouwde taxatierapport en persoonlijke klantenservice van Terzol Vastgoed kunt u dit realiseren. Ziet u het al? De mensen van Terzol Vastgoed zetten de koffie alvast voor u klaar.