• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Voorlichtingssessie over wederopbouw Sint Maarten

Sint Maarten is een prachtig eiland dat een autonoom land is binnen het Koninkrijk der Nederlanden. In 2017 is Sint Maarten getroffen door orkaan Irma die veel schade heeft aangericht aan de infrastructuur en daarbij het dagelijks leven. Hoe kunt u als bedrijf hierop inspelen en helpen aan de wederopbouw van Sint Maarten?
 

De Nederlandse overheid heeft een bedrag van €550 miljoen ter beschikking gesteld voor de wederopbouw. Een groot deel van dit bedrag is ondergebracht in een trustfund, dat wordt beheerd door de Wereldbank vanwege de expertise van deze organisatie na natuurrampen.

 

De regering van Sint Maarten heeft een aantal projecten op het oog die gefinancierd kunnen worden en worden gericht op duurzame versterking van de economie. Denk hierbij aan de infrastructuur zoals wegen, de haven en het vliegveld.

Bijeenkomst

Op 28 september organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), NL in Business en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een voorlichtingssessie voor het Nederlands bedrijfsleven waarbij zij meer informatie over het wederopbouwprogramma van Sint Maarten geven. Mocht u interesse hebben, dan kunt u op de website van RVO meer informatie vinden en u inschrijven voor deze bijeenkomst.