• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom je naar ‘Personal Power met PassieQ’ toe moet

Co-founder Pascal is onlangs gestart met het project PassieQ, het nieuwe label van Internationaal Ambitieus. Het andere label Speaker’s Night zit midden in het derde seizoen en loopt op rolletjes, dus vond Pascal het tijd om iets te bieden met nog meer diepgang. De kern van ons bedrijf bestaat enerzijds uit verbinding en anderzijds uit persoonlijke ontwikkeling voor succes. Wat gaat het nieuwe label PassieQ daaraan toevoegen?

De handelsmissies gaan in rap tempo door en Speaker’s Night draait ook dit seizoen weer lekker.
Dit jaar zal Internationaal Ambitieus nieuwe groei-initiatieven introduceren, waaronder het consultancybureau voor motivatie: PassieQ. Met onze artikelen willen we ondernemers en ambitieuze professionals handvatten bieden, die direct toepasbaar zijn in de praktijk. PassieQ legt de focus op het inzicht in de persoonlijke drijfveren die moeten leiden tot blijvend succes.

Basis
De basis van succes zit in ons zelf. Het begint bij ons. Ieder idee, ieder talent, ieder verlangen. De persoonlijke drive is tekenend voor onze ambities. Ondernemerschap en ambitie gaan hand-in-hand, maar het echte succes ligt in onze persoonlijke ‘why’. Waarom doen we wat we doen? Wat is ons motief voor actie? Waarom hebben wij een brandend verlangen voor ons doel, waar anderen dat niet of minder hebben? Zelfkennis en zelfinzicht is dus van essentiële waarde.

Bewustzijn
Het mooie van de weg naar succes is dat velen ons al zijn voorgegaan. Succes laat sporen na. Door je te verdiepen in mensen die succesvol zijn geworden op het gebied waar jij ook succes in nastreeft, krijg je inzicht in hoe ze hebben gehandeld. Je krijgt inzicht in hun denkwijze en nog belangrijker… Inzicht in hun motivatie en acties. Om succesvol te worden moet je ten eerste een focus hebben. Focus is een ander woord voor bewustzijn en daar legt PassieQ de nadruk op.

Tony Robbins
In 2016 ging Pascal samen met IA-redactrice Rowan naar ‘Unleash The Power Within’ van Tony Robbins. Hij deed daar de beruchte vuurloop en kreeg tools om het beste uit zichzelf te halen. Een aanrader voor iedereen die verandering wil op het gebied van carrière, relaties, gezondheid, financiën, of samengevat, meer resultaat in het leven. Echter, het event van Tony is zo duur dat niet iedereen op korte termijn kan gaan. Daarop biedt PassieQ een interessante uitkomst.

Alternatief
Pascal schreef al een blogserie ‘Hoe ik de kracht uit mezelf naar buiten bracht’ om de inzichten te delen. Nu start hij aankomende zaterdag 24 februari met de eerste editie van het programma ‘Personal Power met PassieQ’. Een gratis event waarin men kennis kan maken met de lesstof van Tony en vooral hoe Pascal de lessen van Tony heeft toegepast op zichzelf en welke resultaten hij daar uit heeft gehaald. Een middag vol power, energie en inzichten die zullen leiden tot meer succes en zelfvertrouwen.

Actie!
Wil je meer informatie? Bekijk het programma via deze link!