• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom jij een boek moet uitbrengen

Iedereen heeft een uniek verhaal. Jij ook. Vaak onderschatten wij onze kennis die we door de jaren heen hebben vergaard. Onze eerste liefde, zoen, baan, liefdesverdriet en kind. Het heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent. Daarom ben ik met ’t Grotere Plaatje gestart; wij vereeuwigen mensen hun levensverhaal.

 

Onlangs is de oma van een goede vriendin van me in het ziekenhuis opgenomen. Haar oma is zwaar aan het dementeren, kan geen verstaanbare zinnen meer formuleren en heeft vanwege een val, een klap tegen haar hoofd gekregen.

Terwijl wij een sterke, nog steeds energieke oude vrouw omcirkelen, worden er verhalen over haar verteld. De herinneringen waren af en toe reden voor een lach en een traan. Helaas zijn het tijdelijke herinneringen die uiteindelijk vergeten zullen worden. Oma is er nog en wilt nog veel aan ons vertellen, maar kan niet meer. Jij kan nog.

Jezelf bloot stellen

Terwijl je dit aan het lezen bent, zou het kunnen dat je denkt; ‘zo speciaal is mijn leven ook niet geweest.’

Daarin zou je je weleens kunnen vergissen. Levensverhalen (lees: biografie) in boekvorm uitbrengen is niet meer alleen voor artiesten, acteurs of kerkleiders. Nee, het is voor iedereen. Dus ook voor jou.

Van de rustige huisvrouw tot de hoogbejaarde man in het ziekenhuis die nog zoveel te vertellen heeft. Misschien ben je geen schrijver en heb je ook geen tijd om aan een boek te werken. Daar helpen wij je graag bij.

 

Ik zie een … Grotere Plaatje

Het liefst zou ik liever het levensverhaal van mijn grootouders lezen in plaats van bijvoorbeeld die van Steve Jobs. Helaas is dat niet meer mogelijk. Mijn streven is om daar een verandering in te brengen en anderen de mogelijkheid te geven hun lessen en ook frustraties met hun familie en vrienden te delen. Zelfs wanneer ze er niet meer zouden zijn.

Omdat ik er oprecht van overtuigd ben dat iedereen iets unieks heeft om te delen, help ik graag daarbij. Wij nemen interviews af, schrijven en redigeren de tekst en printen je levensverhaal in boekvorm met kaft. Hierdoor kan iedereen lezen wat je allemaal heb meegemaakt. Misschien begrijpen ze je daarna wat beter.

 

Ja, ik wil vereeuwigd worden

Ik ben blij dat te horen. Je kan ons voor een intake gesprek mailen – gr************@gm***.com of bellen op het nummer 06-577 54 223. ‘ Wij kijken ernaar uit ook jouw levensverhaal te vereeuwigen.