• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom jij zonder video als ondernemer niet meer meetelt

Er  is geen snellere manier om een indruk te geven van wie je bent dan via beeld en geluid. Ga voor jezelf maar eens na; hoe komt het dat de een je wel bijblijft en de ander niet? Als je iemands stem gehoord hebt en zijn of haar mimiek hebt gezien, voelt het toch anders dan iemand leren kennen door middel van tekst. Beeld en geluid helpen bij inschatten, ervaren en beslissen of je met iemand in zee wilt gaan, of niet. 

Ondernemen en dienstverlenen gaan altijd over:

1. jou leren kennen;

2. je leuk vinden;

3. je vervolgens vertrouwen en daarna;

4. jou een opdracht toevertrouwen.

 

Denk jij nu: "Hmm, dat videomarketing is wel iets voor mij!, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan eens op de site van businesscoach Noortje Janmaat, van Verdienen met Video.
Zij heeft mij goed weten te helpen en motiveren. In de aanloop naar TEDxAlmere heb ik datgene wat ik van haar leerde meteen toegepast om om het sprekersevent te lanceren en meer naamsbekendheid te creëren. En het heeft gewerkt, want ik had een uitverkochte zaal. Dit bewijst maar weer dat video een krachtig communicatiemiddel is. Dus waarom zou je het niet leren inzetten  voor je bedrijf?

 

Ga vloggen, word zichtbaar
Als jij nu als coach, adviseur of trainer overweegt om te gaan vloggen omdat je zichtbaarder wilt worden en meer klanten wilt krijgen, kijk dan eens hoe je dat in je vingers kunt krijgen. 

 

 

Over Noortje Janmaat:
Als gecertificeerd businesscoach leert Noortje zelfstandige ondernemers hoe ze zelf video's maken met hun iPhone of Samsung smartphone om gemakkelijker klanten te krijgen en meer te verdienen. Ze helpt deze ondernemers om op een authentieke en strategische manier hun producten te lanceren én te verkopen via internet. 

 

Heb jij interesse? Wil jij online zichtbaarder worden voor prospects? Neem dan contact op met Noortje Janmaat
Ik kan jou haar van harte aanbevelen. Binnenkort vertel ik je via mijn LinkedIn bijdragen meer over onze samenwerking.

 

Auteur: Linda Graanoogst, (merk) journalist en trainer bij Met Gemak In Het Nieuws