• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom moet de vrouw op handen worden gedragen?

De vrouw is een volmaakte creatie. Een combinatie van harmonie, volhardendheid en schoonheid. Ze groeit onopgemerkt en is ongenaakbaar. Als we ons bewust worden van haar fundering en de onbekende weg die zij voor zich heeft, lijkt het haast een onmogelijke opgave om alles bij elkaar te krijgen. Vandaar in dit artikel mijn ode aan de vrouw…

Het doet pijn als ze steeds verder en verder wilt gaan, maar daar staat ze. Zonder blikken of blozen voor zich uit te staren. Gefocust op wat komen gaat. Keer op keer begint ze opnieuw. Ze maakt voorwaartse bewegingen en zijwaartse bewegingen…. Helemaal niets is haar te gek.

 

Haar grootste goed
Geduldig wacht zij tot haar schoonheid wordt herkend en erkend. Echter, ZIJ heeft dat niet nodig. Niemand hoeft haar wijs te maken dat schoonheid haar toebehoort. Ze was altijd verward door de verschillende ‘complexies’, vormen, uiterlijkheden met als gevolg dat ze niet wilde uitdragen wat God haar al had gegeven. Natuur is ons grootste goed… Kwetsbaar, onberispelijk en gevaarlijk maar toch zorgzaam, zelfvoorzienend en dragelijk.

Dragelijk of juist ondragelijk?
…  van wat ze dagelijks moet ondervinden of beter gezegd ‘accepteren’ van hoe men haar spiegelbeeld wil doen projecteren. Is alles negatief? Dat is slechts een kwestie van perceptie. De nacht wordt immers verlicht door alle prachtige sterren die je ziet. Tast je in het donker of kijk je naar boven. Schreeuw het uit! Je bent bijzonder!

 

Affirmatie voor de vrouw
‘Open je ogen en weet dat je er klaar voor bent. Daar sta je dan voor de spiegel. Je ogen die diep in jouw ziel inzien dat alles goed zit. Jouw neus die de waarheid bevestigd en alle zekerheid insnuift. Je mond die aanvoelt als een zacht kussen op een zomerse avond. Je haar die met harmonie alles compleet maakt in zijn huidige staat. Vechtend tegen jouw acceptatie, dat ben je gewend, maar opboksen tegen dit gegeven slaat jou niet snel uit je tent. Sla die ‘boxbraids’ knock-out en zie wat het met je doet… Jouw ‘cornrows’ doen jou zeer zeker goed!’