• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom studenten naar Speaker’s Night willen komen

Studenten en jongeren zijn de toekomst van maar zitten boordevol vragen over de toekomst. Reden genoeg om ze handvatten te bieden waarmee zij gericht kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst. Wat is de meerwaarde voor student of ambitieuze personen?

Met onze artikelen geven we praktische tips aan ondernemers en ambitieuze professionals, maar in de tijd van nu werkt het overbrengen beter en effectiever als je het interactief doet. Een spreker kan dezelfde boodschap die wij schriftelijk overbrengen, mondeling doen en in interactie met het publiek. Daarnaast is de energie en goede vibe een bijzonder moment om te ervaren, waardoor je na afloop een onoverwinnelijk gevoel hebt om je doelen na te jagen.

 

Gerelateerd: Ik ben jong maar mijn stem telt ook

Studenten en jongeren
Speaker’s Night wordt georganiseerd in Almere in samenwerking met de Openbare Bibliotheek van Almere. De meest ambitieuze mensen in de stad die al jaren een enorme inwonersgroei kent, zijn de jongeren en studenten. Zij dragen en maken de stad tot wat zij is. Echter, van alle evenementen en activiteiten die er zijn, ontbrak er nog een avond vol inspiratie, coaching en motivatie op een andere manier dan er op school geleerd wordt. Praktijkkennis vanuit mensen die in het echte leven al succes hebben behaald. Het verhaal van de sprekers komt tot leven tijdens Speaker’s Night.

Gerelateerd: 4 vragen om je zelfvertrouwen te ontwikkelen als jongeren

 

Ambitieus
De focus voor het evenement ligt weliswaar op de jongere doelgroep, maar je bent natuurlijk nooit te oud om te leren. Ook voor niet-studenten kan Speaker’s Night interessant zijn als je wel de drive en ambitie hebt om werk te maken van je dromen. De sprekers zijn ondernemer of ondernemend en worden gekenmerkt door een hoog energieniveau en deskundigheid op hun vakgebied. De toegangsprijzen voor evenementen worden bepaald door de Openbare Bibliotheek van Almere. Voor die prijs krijg je een avondvullend programma met drie sprekers in een hele gave setting met audio, licht en beeld. Voor een dergelijk evenement betaal je al gauw tussen de €50 en € 250. Vooral als je nagaat dat de topsprekers met grote regelmaat grote sprekersopdrachten doen op congressen, beurzen en andere grootschalige events.

Gerelateerd: Waarom moet jij jong gaan ondernemen?

Actie!
Als je de ontwikkelingen wilt volgen of als je toch benieuwd bent naar het allemaal precies inhoudt, kijk dan op de Facebookpagina voor een impressie of ons YouTubekanaal voor het terugzien van eerdere optredens.