• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Wanneer je je verscheurd voelt bij het maken van beslissingen…

Bij het ondernemen komt het constant voor dat je verrassende beslissingen moet nemen. Deze kunnen zowel moeilijk als verlichtend aanvoelen. Of allebei. Met ons coachingsbedrijf J8C Coaching voor Awareness & Self-Image stonden Javier en ik op zo een kruispunt. Deze had van de start al vaker verschillende vormen aangenomen omdat het nou eenmaal meegroeide met wie wij zijn.

 

 

Maar nu, wat een ontwikkelingen! We hadden net nog besloten om ons businessmodel om te gooien in iets wat totaal paste bij wie we zijn en hoe we in het leven staan. Ook hebben we net ons tweede kindje gekregen én zijn we geëmigreerd. Zoveel turbulentie door alle veranderingen. En nu…gaan we uit elkaar!

Vrijheid
Nou ja, op zakelijk gebied dan. Het is tijd om beiden in onze eigen kracht te gaan staan. Volledig onze eigen beslissingen te gaan nemen om daarnaast verder fijn te kunnen genieten van onze liefdesrelatie en het ouderschap. Ook kunnen we nu veel enthousiaster zijn over de ideeën die de ander heeft voor het eigen bedrijf. Er zitten dan namelijk geen restricties aan door mogelijke meningsverschillen.

 

Afscheid
Terwijl deze beslissing heel bevrijdend voelt voor ons beiden, is er toch een rouwproces aan de gang. Eigenlijk voelden we het beiden al een tijdje aankomen, maar het was lastig om eraan toe te geven.  Want ja, het bedrijf was onderdeel van 'wij'. Van hoe we met elkaar omgaan. Nu kan het een gezondere vorm aannemen, maar met transformatie komt ook afscheid.

 

Momentum
Het afscheid is merkbaar. Enerzijds willen we ons volledig richten op onze eigen projecten, kunnen we niet wachten om deze leven in te blazen en het momentum op gang te houden. Maar onderhuids is er nog die knagende behoefte om met elkaar te bemoeien. Want we zijn gewend dat we het allemaal samen doen. Gelukkig kunnen we dat openlijk met elkaar bespreken. En soms, na een kinderachtige discussie, er ook om lachen.

 

En nu?
Je kunt het vergelijken met een break-up waarbij je achteraf elkaar om hulp en advies kunt vragen bij het inrichten van je eigen nieuwe huisje. Alleen je bepaalt wel zelf hoe het eruit komt te zien zodat je je helemaal thuis voelt op je eigen plekje. Javier mag zelf kenbaar maken aan de wereld hoe hij vanaf hier zijn eigen weg gaat. Ikzelf heb besloten om als FemmeChantal bij te dragen aan een wereld waarin pure liefde de basis is. Mijn website wordt een platform voor artikelen op het gebied van spiritualiteit, zelfvertrouwen en bewustzijn. Daarbij blijf ik mezelf aanbieden als zelfbeeldcoach en begeleid ik nog steeds graag in bewustwording.

Eigen kracht

Daarnaast beantwoord ik brandende vragen middels energetische readings, inclusief advies op het gebied van chakra's. Gezien de reacties hierop zo lovend zijn, heb ik besloten om volledig in mijn eigen kracht te gaan staan hiermee. Om aan te bieden waar ik écht goed in ben, gebalanceerd in het leven te staan. En ik raad je aan om hetzelfde te doen. Ook al moet je hiervoor soms pijnlijke en/of gedurfde beslissingen nemen…