• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Wat is de top 8 van rijkste mensen ooit?

Er zijn zo veel verschillende mensen in de wereld. Het is mogelijk dat je niet iedereen kent. Elk van hen heeft zijn eigen leven, zijn eigen theorieën en zijn eigen manieren om dingen voor elkaar te krijgen. En er zijn mensen die manieren hebben om heel veel geld te verdienen. Als gevolg hiervan zal dit artikel je informatie geven over de top 8 rijkste mensen ooit ter wereld.

 

1. John D. Rockefeller
Rockefeller wordt de rijkste man ooit genoemd met een fortuin van 318 miljard dollar. Hij werd rijk door oliewinning in Amerika, alsook het transport en de bewerking ervan. Hij paste schaalvergroting toe en schakelde concurrenten uit en kocht ze op, waardoor zijn macht steeds meer toenam in de olieindustrie.

2. Andrew Carnegie
Andrew Carnegie heeft een fortuin van 309 miljard dollar. Hij werd rijk door het recyclen van staal en door te werken in de staalindustrie. Uiteindelijk werd hij het hoofd van een groot staalbedrijf waardoor hij beroemd werd en heel veel geld verdiende.

 

3. Willem de Veroveraar
Met een fortuin van 209 miljard dollar op zijn hoogtepunt, heeft Willem de Veroveraar de grootste Europese invasie te allen tijde geleid. Daarnaast werd hij vorst.

 

4. Cornelius Vanderbilt
Cornelius Vanderbilt heeft een fortuin van 185 miljard dollar. Hij werd rijk door spoorwegen op te kopen en door zijn eigen spoorwegen te bouwen. Hij heeft zijn fortuin hoofdzakelijk te danken aan de spoorwegindustrie.

 

5. Alan Rufus
Alan Rufus heeft een fortuin van 149 miljard dollar. Hij was degene die met Willem de Veroveraar mee deed tijdens de invasie. Hoofdzakelijk kocht en verkocht hij grond waardoor hij grote bedragen heeft verdiend. Tot op de dag van vandaag doen veel mensen dit nog steeds en verdienen ze grote fortuinen.

 

6. Bill Gates
De beroemde Bill Gates; wij kennen hem allemaal. Zijn fortuin is 136 miljard dollar. Bill Gates, zoals velen zullen weten, was de man die Microsoft heeft opgericht. Mensen gebruiken dat over de hele wereld en velen gebruiken het nog steeds. Het is geen wonder dat Bill Gates zo ongelooflijk rijk is!

 

7. Willem van Waranne
Willem van Waranne had een fortuin van 134 miljard dollar. Hij heeft deelgenomen aan vele veldslagen en hij heeft vele veldslagen gewonnen die sterk bijgedragen hebben aan zijn rijkdom.

 

8. John Jacob Astor
Met een fortuin van 121 miljard dollar was John Jacob Astor een zeer succesvolle bonthandelaar. Later stapte hij over naar het verkopen van grond en onroerend goed waarmee hij ook heel veel geld verdiende.

Conclusie
Producten die door massa worden gebruikt werken goed en als ze ook nog eens wereldwijd worden gebruikt ben je binnen. Uit de top 8 blijkt dat het gaat om olie, staal, spoorwegen en computers. Daarnaast is het kopen en verkopen van grond op de dag van vandaag nog steeds een manier om grote fortuinen te verdienen.