• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

‘Wij vervullen unieke wensen voor mensen in Nederland, Suriname en Curaçao’

Ondernemen vanuit passie is een gegeven waar velen van dromen, maar wat in de praktijk niet zo vaak succesvol verloopt. Eva’s Service Bureau is daarin misschien wel de uitzondering op de regel.Het bedrijf wordt gerund door het echtpaar Bryan Isselt en Eva Isselt-Agard. Zelf stralen zij een en al liefde en passie uit en ze zijn ook nog eens sociaal-maatschappelijk ingesteld. Waarom zijn zij succesvol als ondernemers in de echt verbonden?

 

Als men het over Eva’s Service Bureau heeft, dan worden de woorden ‘subliem en exclusief’ genoemd. Met name Eva onderscheidt zich door haar strakke organisatie en planning en oog voor detail. Manlief Bryan vult haar naast de relatie ook op ondernemend vlak aan. Hij is op en top servicegericht en denkt vanuit het belang van de klant en wil verwachtingen overtreffen. Ze hebben een mooi verhaal en tijdens het interview kwamen we erachter dat hun bedrijf voor zoveel meer staat dan alleen een Service Bureau.

 

Ondernemers in de echt verbonden
Eva heeft een passie voor organiseren en streeft ernaar om excellent te organiseren en plannen. ‘Mijn bedrijf is mijn leven. Ik wil mensen ontzorgen en ontstressen’ aldus de eigenaresse. Manlief Bryan is bezig met zijn grootste passie. Hij wil tevredenheid creëren bij hun klanten en leveranciers. ‘Ik wil er helemaal voor gaan. Excellente service verlenen en verwachtingen overtreffen geeft mij zo een genoegdoening. Telkens weer opnieuw’. Ze vormen een mooi duo. Eva is zakelijk sociaal en Bryan vooral sociaal wat leidt tot een goed gebalanceerd team ter versterking van elkander. Ze zijn persoonlijk verbonden met hun onderneming, waardoor ze met hun inlevingsvermogen erin slagen de wensen van de klant te vertalen naar de dienst. ‘Het draait om begrip tonen en de klant als persoon te begrijpen. Daarom zijn klanten tevreden over onze diensten’.

 

Waarom Eva’s Service Bureau?
Inmiddels is het koppel 4 jaar getrouwd en beschikken ze beide over 17 jaar aan ervaring in de bruiloft –en evenementenbranche. Eva heeft altijd affiniteit gehad met planning en organiseren en ze constateerde dat mensen vaak de expertise missen wanneer het aankomt op het organiseren. ‘Ik heb een getraind oog voor detail, zowel in het dagelijks leven als in de zakelijke wereld’. Eva merkt op dat evenementen vaak chaotisch verlopen en wijt dat vooral aan het gebrek in communicatie, expertise en de dienstverlening om de ander te ontzorgen en ontstressen. Daarmee ontstaat het idee om te beginnen met een evenementenbureau. Een mooie combinatie van passie en drijfveer.

Van incompetent tot specialist
De reden dat Eva zo deskundig is in haar vak heeft te maken met het ontwikkelen van een competentie, dat in het verleden absoluut geen sterk punt van haar was. ‘Ik was erg chaotisch en niet ordelijk. Hier heb ik training voor gehad en dat vormde de basis voor mijn specialisme. Die expertise wil ik inzetten om mensen die chaotisch zijn te helpen’. Je zou bijna kunnen zeggen dat Eva het licht heeft gezien en juist daarom voor anderen het licht wil laten schijnen. ‘Of het nou gaat om huisfeestjes of binnen de kerkgemeenschap. Ik ervaar evenementen vaak als niet ordelijk. Alsof men er niet goed over heeft nagedacht’. Het ontwikkelen van haar incompetentie naar specialisme is Eva goed van pas gekomen in haar rol als manager fungeerde bij de Centrale Bank van Suriname. ‘Verder heb ik me ontwikkeld op sociaal gebied’.

 

Succesvol
Het is mooi om te zien hoe Eva zich heeft ontwikkeld van een chaotisch kind, die daardoor lage scores haalde op school, tot een professionele vakvrouw die op en top georganiseerd is. ‘Door mijn leven beter te organiseren behaalde ik betere resultaten en haalde ik meer uit hetgeen waar ik mee bezig was. Het is haast een persoonlijke drijfveer om mensen te helpen met de kennis die ik op dat gebied heb opgedaan. Het is zinvol om bewust aan dingen te werken, want het levert goede resultaten. Het leert je ook dat je met je karakter verder kan komen, dan alleen met je skills’.

Familiemens Bryan
Bryan is eerst werkzaam in de IT voor hij bij Eva’s Service Bureau kwam. Binnen zijn vakgebied kent hij het belang van goede communicatielijnen tussen de betrokken partijen bij het project. Als echt familiemens neemt Bryan het initiatief om familie evenementen te coördineren en organiseren. ‘Deze twee taken wil ik laten samensmelten tot een goede serviceverlening waar men tevreden over is’. Noem het vraag en aanbod op elkaar afstemmen door verwachtingen te managen. Een hele belangrijke eigenschap voor een ondernemer. ‘De focus ligt op het samenbrengen van familie om de band te versterken. Het evenement is een middel, zodat familie onderling de band kan versterken en onderhouden. Het contact moet niet te lang stil liggen’. Een nobele motivatie om te ondernemen.

 

Doelgroep
Het hart van de onderneming komt duidelijk naar voren. De vele evenementen waar Eva’s Service Bureau voor kan worden ingehuurd doen haast vergeten waar het allemaal mee begon: Bruiloften. ‘Als kind droomde ik er al van om de liefde van mijn leven te ontmoeten en de bruiloft groots te vieren. Trouwen en nog lang en gelukkig leven’. Binnenkort verschijnt er een tweede artikel over Eva’s Service Bureau, waar we wat dieper ingaan op de details.

 

Internationaal
Eva’s Service Bureau doet al zaken in Nederland en Suriname. ‘We krijgen aanvragen van zowel Surinamers als Nederlanders die in het buitenland willen trouwen, zoals bijv. in Curaçao. Om die reden zijn we bezig met plannen om uit te breiden in het Caribisch gebied’. Bryan en Eva hebben de persoonlijke instelling dat elke klant uniek is, met unieke wensen en behoeften. Deze uitbreiding kon zich weleens gaan ontwikkelen tot een niche. Reden genoeg om Eva’s Service Bureau te volgen.

 

Actie!
Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal achter de business van Eva en Bryan? Neem dan een kijkje op hun website . Je zal zien welke mogelijkheden qua evenementen er zijn. ‘Ik heb van één klant het mooiste compliment gekregen dat er bestaat, namelijk dat ze meer had gekregen dan ze verwachtte. Ze noemde dat ik een persoonlijke vriend voor het leven ben geworden’ aldus Eva. Je hebt kennis gemaakt met een echtpaar dat gezamenlijk een onderneming runt. In het volgende artikel over Eva’s Service Bureau gaan we de diepte in, waardoor de schoonheid van hun bedrijf nog beter naar voren komt.