• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Wil je ontdekken? Ga dan DOEN!

Wij in de westerse wereld, en dan vooral de meer intellectueel ingestelde mensen, zijn zo gewend om alles in ons hoofd op te lossen dat we vergeten dat niet alle antwoorden achterhaald kunnen worden door analyse en denken. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen er door middel van cursussen, boeken en klassen op zoek gaan naar wat ze willen. Dit is op zich een hele goede eerste stap maar er moet een vervolgstap komen namelijk: ACTIE.

 

Ontdekken wat jij echt leuk vindt, betekent dat je moet gaan doen. Je zult namelijk een heleboel dingen doen waarbij je ontdekt dat ze het toch niet helemaal zijn maar om dit te ervaren moet je het wel doen! JE MOET ACTIE ONDERNEMEN. De echte ontdekkingsreis begint pas wanneer je begint met experimenteren.

 

 

 — **Over Itsme4u Coaching and Training** Als Personal Trainer en Lifecoach zet Shorombo zich in om andere mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn tomeloze energie en positieve instelling is het zijn doel om jou te triggert en te gaan voor wat jou echt blij maakt.