• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Wil je ook spreken bij Speaker’s Night?

Volgende maand gaat het tweede seizoen van Speaker’s Night van start. Na een succesvol eerste seizoen staan er nu zelfs zes edities op het programma. Zou jij ook graag willen spreken bij Speaker’s Night? Meld je dan nu aan voor het Speaker’s Night College! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 13.00 uur in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Hoe gaat het in zijn werk?

Speaker’s Night is het podium voor ambitieuze sprekers, die ervaring willen opdoen op het gebied van lezingen en ‘motivational speaking’. Het publiek bezoekt Speaker’s Night voor een unieke beleving van inspiratie en entertainment. Daarnaast zijn de bezoekers continu op zoek naar verbetering in de eigen situatie en streven ze succes voor zichzelf na op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als spreker heb jijde gelegenheid het publiek te inspireren met een persoonlijk verhaal, waarmee je dus als rolmodel wordt gezien.

College
Zaterdag 27 augustus organiseren we dus een college van 10.00 tot 13.00 uur. Deze dag krijgen de aangemelde sprekers de instructies en informatie met betrekking tot het evenement. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de verwachtingen van het publiek. In principe komt het erop neer dat de bezoekers willen horen hoe jij als spreker succes hebt behaald op een bepaald gebied. Om een heel simpel en algemeen voorbeeld te geven, kan je denken aan een persoon die 30 kilo is afgevallen en dan vertelt over hoe hij of zij dat heeft gedaan.

Na de instructies…

Gaat iedere kandidaat werken aan zijn of haar verhaal. De sprekers moeten in staat zijn om in 15 à 20 minuten een boodschap met hun verhaal over te brengen, die aansluit op het thema waar zij voor in aanmerking willen komen. Verder zullen er foto’s worden gemaakt, promofilmpjes worden opgenomen en ook uitleg worden gegeven over hoe de biografische verhalen moeten worden aangeleverd. Dat wordt vervolgens verwerkt in een artikel en wordt geplaatst op de website van Internationaal Ambitieus.

Thema’s en onderwerpen
Bij Speaker’s Night gaat het altijd om een vraagstuk in het leven. De vier gebieden die mensen het meeste bezighouden zijn carrière, relaties, gezondheid en financiën. Als je jouw verhaal passend kan maken voor één van deze vier gebieden, dan moet het goed komen. Staar je dus niet blind op de thematitels, want die zijn zo algemeen mogelijk opgesteld. Naast sprekers kunnen muzikanten, comedians en dansers zich ook aanmelden. Ook hier gaat het om artiesten die ervaring willen opdoen met optreden. Naast vaste presentatrice Monique Dekker is er ook ruimte voor één of twee presentatoren, die ervaring willen opdoen met presenteren.

Aanmeldingsprocedure
De zaal waar het college plaatsvindt, biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Er zullen voor de eerste vier edities maximaal 12 sprekers worden geselecteerd, maar als er meerdere kandidaten zijn, worden deze opgenomen in de Speaker’s Night Database. Bij een eventuele verlening zullen wij dan hier een beroep op doen.

 

Zie hieronder de data en de thema’s voor het tweede seizoen van Speaker's Night.

13 oktober     –    ‘Hoe bereik je een optimale en gezonde levensstijl?’
8 december   –    ‘Het geheim van succesvolle relaties’
9 februari       –    ‘Hoe creëer je verbetering in je financiële situatie?’
13 april          –    De ultieme stap voor voldoening in je carrière

Wil jij je aanmelden of je interesse als artiest kenbaar te maken? Mail naar in**@in******.com