• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Winston Scholsberg: ‘ik leer je hoe je elk publiek boeit met jouw unieke verhaal’

Maak kennis met de unieke programma's van Goals Academy in de Goals Event Taster van 9 juli aanstaande. 'Public Speaking Expert' Winston Scholsberg introduceert de bekende 7 stappen van de 'WES Methode' om te groeien naar een groot verhalenverteller. Met deze methode word jij een meester in het geven van presentaties en weet jij elk publiek te boeien met jouw unieke verhaal. Wat leert de WES-methode jou?

 

Communiceren is verhalen vertellen. Winston leert je met zijn methode hoe je overtuigend communiceert en bewuster spreekt. Hoe je jezelf succesvol presenteert in elke situatie. Hoe je omgaat met angsten voor je publiek en hoe je duidelijke feedback geeft. Tevens leert hij je om ontspannen te kunnen zijn op spannende momenten en de valkuilen van spreken in het openbaar. Daarnaast weet je na afloop hoe jij gesprekken kunt sturen op jouw manier en hoe je effectief kunt onderhandelen en samenwerken. 'Resultaat is alles wat telt' aldus Winston. Wat weet je nog meer na afloop van de workshop?

 

Na afloop
… ben jij je bewust van jouw eigen lichaamstaal en de boodschap die jij aanbiedt. Tevens weet je hoe je zenuwen in bedwang te houden tijdens je presentatie en hoe je anderen gemakkelijker kunt overtuigen en versta je de kunst van het luisteren. Daarnaast heb je zicht op je persoonlijke communicatiestijl en jouw beperkende gedachten en beslissingen. Verder weet je precies hoe je zegt wat je bedoelt en bedoelt wat je zegt. Ook in werkverband heeft Winston een methode. Met 'WES JOBS' leer je hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden voor een sollicitatiegesprek, assessment, promotie of onderhandelingvoorsalaris en secundairevoorwaarden. Gegarandeerd succes met deze bijzonder effectieve onderhandelingstechnieken. 

 

Waar gaat het Goals Event over?
In 3 uur onderga jij een geweldige transformatie waarbij je voor jezelf een voorstelling van de werkelijkheid kan maken. Daarvoor neemt Winston je mee op een reis naar bewustwording waarbij je leert hoe onze perceptie en ons gedrag wordt geconditioneerd. Handig om te weten voor als je financiële, materiële en persoonlijke groei wilt bereiken. Ben je bijvoorbeeld bekend met, veelal onbewuste, beperkende gedachten en beslissingen? Hoe kun je efficiënt en effectief communiceren? Hoe kun je stap voor stap op jouw doel af gaan? Wat is de waarde van (toegepaste) kennis? Hoe visualiseer je succes?

Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt! Antwoorden waardoor je een heldere visie krijgt op wat je kan bereiken en een belangrijke stap dichter bij het realiseren van jouw ambities zet. Ook zal jij je bewust worden van jouw potentiële capaciteiten en zal je bewuste keuzes maken op jouw weg naar succes. Goals Event zorgt ervoor dat mensen gerichte acties ondernemen om hun dromen te realiseren. 'Vanaf dat moment doen mensen wat ze altijd al hadden willen doen!' aldus Winston.

 

WES SALES & NEGOTIATION
Wil jij meer halen uit jouw verkoopgesprekken? Kom dan proeven van jouw succes en maak kennis met de 'WES SALES & NEGOTIATION methode' waarmee jij verbaasd zult staan van jouw resultaten in 2016! Je zal leren hoe jij altijd een win-win situatie kan creëren.Je zal leren hoe jij oprecht een compliment kan geven. Hoe spiegel jij je aan anderen om meer verbinding te genereren? Hoe stel jij de juiste vragen? Leer en ervaar de verschillende oplossingen om effectiever en doeltreffender te worden. Bijvoorbeeld in verkoopgesprekken en onderhandelingen met klanten, collega’s, partners of bijeensollicitatiegesprek. Leer hoe jij jezelf en jouw product optimaal presenteert en het maximale haalt uit elke situatie.

 

Vijf stappen naar Meesterschap
Deze eenvoudige stappen kunnen u helpen bij het beheersen van je leven op elk gebied.

1) Om een verandering in je leven te creëren om dingen te maken zoals je dat wilt dan moet je een goede eerste indruk te maken

2) Herhaling is de moeder van alle vaardigheden. Als je steeds herhaalt en aanpast word je een meester

3) Toepassen wat je leert. Niet alleen herhalen in je hoofd; herhaal het in je dagelijkse leven

4) Wanneer je begint met de integratie van deze concepten in uw dagelijkse routines, worden deze moeiteloos

5) Als je het niet gebruikt, zul je het verliezen. De enige manier om sterk te blijven is om voortdurend gebruik maken van jouw nieuwe vaardigheden

 

Het leerproces
Hoe ga je van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam? Abraham Maslow, een van de oprichters van de humanistische psychologie, beschreef dit in vier stappen. Stap 1 is onbewust incompetent waarbij je niet weet, wat je niet weet. De volgende stap is bewust incompetent waarbij je weet dat je iets niet weet. Stap 3 is bewust competent waarbij je leert om iets te doen, maar het kost je volledige concentratie. Stap 4 is onbewust competent. Je weet wat je weet. Dit is ook herkenbaar bij strategieën van top onderhandelaars. Zij hebben de mogelijkheid om invloed te hebben op hun eigen emotionele toestand en de staat van de tegenstanders te beheersen.

 

Actie!
Dit evenement vindt plaats op zaterdag 9 juli van 09.00 uur tot en met 18.00 uur in het 2B-Home Event Centre in Zoetermeer. Het adres is Dr. J. W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer. Speciaal voor onze volgers is er een kortingsactie. Wil je hier meer over weten? in**@in******.com">Mail ons dan met als onderwerp 'Goals Event'.