• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Winston Scholsberg: ‘ik leer mensen in 1 dag hoe ze succesvol hun doelen behalen’

**7 november organiseert internationaal topspreker Winston Scholsberg het seminar ‘Goals Event Taster’. Op deze bijeenkomst zullen 6 kwalitatief sterke sprekers vertellen over hoe zij hun dromen hebben waargemaakt. Ze geven praktische informatie en tips over hoe een ieder dat kan bereiken. Na het seminar weet jij precies welke stappen je moet nemen om je ambities na te jagen en hier succesvol in te worden.**

Het doel van het seminar is om mensen handvatten te bieden voor het waarmaken van hun dromen en ambities. De doelgroep is breed, van ambitieuze studenten tot professionals en ondernemers. Winston Scholsberg raakt iedereen, zowel in Nederland als in Cambodja. Hij is een inspirator, trainer, coach en verhalenverteller. Hij beheert de kunst van het spreken en deelt zijn kennis gepassioneerd met mensen die het beste uit zichzelf willen halen en slaagt daar in. Zie de [aanbevelingen](http://winstonscholsberg.nl/testimonials/).

**Het event**

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die concrete doelen voor zichzelf stellen en hiernaar handelen gelukkiger en succesvoller zijn. Bij Goals Event Taster leer je hoe je stapsgewijs op je doel afgaat en hoe je succes visualiseert. Het belooft een dag vol inspiratie en uitdagingen met 6 verschillende sprekers, die jou zullen inspireren en motiveren om meer te weten over het formuleren en behalen van doelstellingen.

**Waar gaat het over?**

De sprekers zijn ondernemers die hun succesverhalen zullen vertellen. Tevens bespreken ze de mogelijkheden op het gebied van presentatietechnieken, business mindset, wellness, persoonlijke groei, succesvol ondernemerschap, social media, onderscheidend vermogen en communicatieve vaardigheden.

**De sprekers**

Tot de week van Goals Event Taster zal Internationaal Ambitieus iedere week een artikel over een van de sprekers van het evenement plaatsen. Zo kan er kennis worden gemaakt met de sprekers, waar ze voor staan en waar ze het over zullen hebben. Naast Winston, zullen Meer Fennema, Kristel van Wingerden, Marc Campman, Iwan Marcmann en Mordechay Krispijn de revue passeren.

**Actie!**

Internationaal Ambitieus is ook aanwezig en Pascal Fredrik zal fungeren als dagvoorzitter. Aanmelden kan via deze [link](http://yourticketprovider.nl/events/8467-goalsevent-taster/?preview=t).

Ben je benieuwd naar Winston? Bekijk hem [hier](https://youtu.be/JBUDQ5H6RNQ) in actie!