• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Winston Scholsberg: ‘na de handelsmissie zijn er deuren voor mij opengegaan’

Woensdag 27 februari staat Winston Scholsberg op het podium bij de Masterclass ‘Mastering Marketing & Leadership’. De ‘public speaking architect’ ging oktober 2016 met ons op mee op handelsmissie naar Curaçao en heeft daar leuke opdrachten aan overgehouden. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen en wat heeft de handelsmissie daar aan bijgedragen?

De Masterclass ‘Mastering Marketing & Leadership’ is de eerste editie van de door het Surinaams Instituut voor Marketing, Sales en Distributie georganiseerde Executive Learning Series. Naast Winston leveren ook de heren Vincent Hooplot en Henk Aron een bijdrage. Drs. Hooplot belicht zijn visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit in de 21e eeuw, terwijl Dhr. Aron dieper in gaat op wereldwijd succesvolle marketingstrategieën. Waar gaat Winston het over hebben?

Invloed
Storytelling is inmiddels een populair begrip, maar het is zo makkelijk nog niet om dat boeiend en effectief uit te voeren. En daar komt Winston bij kijken. Tijdens de masterclass zal hij vertellen op welke manieren en met welke technieken je invloedrijker wordt. Iets waar hij zich in ontwikkeld heeft de afgelopen 25 jaar. Met meer dan 9000 voorstellingen als professionele verhalenverteller weet hij als geen ander wat wel en niet werkt wanneer je voor een groep staat.

Curaçao
Tijdens de handelsmissie hebben we Winston opgenomen in het programma als spreker bij de netwerkavond in Bar 27. Het evenement heette Speaker’s In Business, een afgeleide van Speaker’s Night, en Winston heeft met een weerzinwekkende performance alle aanwezigen voor zich gewonnen. Dit leverde hem een aantal vervolgboekingen op in Curaçao, maar ook in Suriname. Hoe is dat tot stand gekomen?

Suriname
Wanneer we op handelsmissie gaan nemen wij ondernemers mee uit alle landen waar het Nederlands een van de voertalen is. Een handelsdelegatie bestaan daarom al gauw uit ondernemers uit Nederland, België, Suriname, Aruba, Bonaire en Curaçao en op termijn ook uit Sint-Maarten, Sint Eustatius en Saba. Als deelnemer word je dus ook gekoppeld aan ondernemers uit andere landen naast de lokale ondernemers van het land waar we op handelsmissie zijn. Zo werd Winston door iemand uit de delegatie gestrikt voor opdrachten in Suriname en is de bal verder gaan rollen.

Wat houdt de masterclass in?
De sprekers vertellen dus hoe je tastbaar impact kunt hebben op zowel je eigen succes als dat van je organisatie. Het programma is dan ook interactief en veeleisend, bestaande uit kernvragen aangevuld met verdiepingsworkshops. De focus ligt op waar je staat ten opzichte van persoonlijk leiderschap en effectiviteit en wat de drijfveren zijn van wereldklasse marketing. Je krijgt inzage in wat ervoor nodig is om succes te bereiken aan de hand van drie praktijkdeskundigen.

Actie!
Nu het Winston voor de wind gaat en hij woensdag 27 februari dus een masterclass mag geven, biedt hij de mensen van het netwerk van Internationaal Ambitieus de gelegenheid om daarbij aanwezig te zijn middels een speciale gastenlijst. Het evenement vindt plaats in het Jacana Amazone Wellness Resort in Paramaribo. Wil je op de gastenlijst? Meld je dan aan via deze link.