• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Winston Scholsberg: ‘Op Curaçao wil ik graag mijn kennis overdragen’

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is. Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseren wij in samenwerking met The Business Connection een handelsmissie voor ondernemers naar Curaçao. Eén van de deelnemers is de internationale topspreker Winston Scholsberg. Wat voor bedrijf heeft hij en wat wil hij bereiken tijdens de handelsmissie naar Curaçao.

 

Wie is Winston Scholsberg?
Mijn naam is Winston Errol Scholsberg geboren op 24 mei 1964 in Paramaribo Suriname, maar momenteel woon ik in Den Haag, Nederland. Ik ben single en heb een dochter van 21. Ik hou van latin dansstijlen en heb hierin vele cursussen gevolgd waaronder Salsa, Bachata en Kizomba. Muziek maken doe ik het liefst als drummer percussionist.

Meer dan 6000 voorstellingen
Als meesterverteller heb ik meer dat 6000 voorstellingen gespeeld voor jong en oud en in alle denkbare settings. Ik heb hierdoor geleerd wat de geheimen zijn van een verteller. Op dit moment coach ik professionals als “The Public Speaking Architect” om hun ideeën tot een mooi verhaal te maken en train ze daarna dit verhaal krachtig te presenteren in welke setting dan ook.

Winston in actie tijdens TEDx Paramaribo!

Energie van het eiland
Ik ben al drie of vier keer op Curaçao geweest en ben gegrepen door de energie van het eiland. Ik hoop mijn kennis te kunnen overdragen en veel te kunnen leren op Curaçao.

Verwachtingen van de handelsmissie
Nieuwe contacten opdoen en uitbreiden van mijn netwerk. Idealiter zou ik mijn werkgebied natuurlijk willen uitbreiden.

De kracht van het presenteren
Ik kan ondernemers helpen hun spreek-lef doelen te bereiken. Meer en grotere doelen bereiken. De kracht van het presenteren van je eigen verhaal is sterk zijn in je kwetsbaarheid. In het kort komt het er op neer dat je altijd de verbinding moet zoeken met je luisteraars. Het geheim van vertellen is dat het niet om jou gaat, je praat als goed is niet tegen jezelf anders zou je gek zijn..